Engineering

Door de hoge kost van de productie-uitrustingen zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de geleverde diensten heel belangrijk. Dagelijks volgen wij de nieuwste technieken en materialen op, zodat wij de klanten een betrouwbare en gebruiksvriendelijke installatie kunnen aanbieden.

Bij DKE NV begrijpen we dat bedrijven hoge eisen stellen aan hun productieomgevingen, en dat is natuurlijk volkomen terecht. Daarom begint elk nieuw project met uitgebreide informatie- en overlegsessies. Op deze manier toetsen we de verwachtingen van de klant: wat zijn de eisen en welke realisaties zou hij graag zien.

 

Met deze essentiële informatie gaan onze ingenieurs aan de slag. Zij brengen de specificaties van het industriële project in kaart om zo een oplossing en persoonlijk advies te kunnen bieden. Bij Afschrift werken we niet volgens standaardprocedures. Elk project is maatwerk, afgestemd en uitgewerkt volgens de wensen en behoeften van de klant. Industrial engineering op zijn best.

Realisatie in de kijker

Voor al onze diensten staat er een team van specialisten klaar, dat over een volledig uitgeruste interventiewagen beschikt. Onze technische medewerkers hebben alle nodige opleidingen genoten om de werken in alle veiligheid én met het grootste vakmanschap uit te voeren.

Eng High Voltage