Hoogspanning

DKE NV voorziet zijn klanten van een volledig aanbod in hoogspanning tot 40 kV. Onze kernactiviteiten omvatten zowel studie en ontwerp als de installatie van nieuwe cabines of aanpassingen aan bestaande installaties. Binnen ons bedrijf beschikken we over de expertise om elk project succesvol af te ronden.

Bij industriele werken is het van groot belang om kort op de bal te spelen en op iedere situatie te zijn voorbereid. Een grondige studie voor de werken van start gaan, is noodzakelijk om de hinder of productieverlies te minimaliseren. We zijn daarom bereid om in het weekend of indien nodig ‘s nachts aanpassingen en/of overschakelingen uit te voeren.

Op dit moment ligt het zwaartepunt van onze activiteiten bij elektrotechnische projecten voor de industrie. Wij bieden al onze klanten een zeer professionele opvolging van het dossier. Elke fase van het project, van engineering en ontwerp tot de dienst na verkoop, wordt door onze deskundige medewerkers tot in detail opgevolgd en dit steeds in nauw overleg met de klant.

DKE NV maakt er een erezaak van om met zijn klanten een vertrouwensrelatie op te bouwen met het oog op een samenwerking op lange termijn.  Een 24-uren service en een zeer flexibele planning laat ons al jaren toe om een tevreden klantengroep te bedienen.

Wij zijn verder ondermeer gespecialiseerd in volgende diensten :

  • Het leveren en plaatsen van HS-transformatoren
  • Het leveren en plaatsen van HS-cabines
  • De installatie van HS-motoren
  • Het aanpassen van bestaande HS-installaties

Realisatie in de kijker

Voor al onze diensten staat er een team van specialisten klaar, dat over een volledig uitgeruste interventiewagen beschikt. Onze technische medewerkers hebben alle nodige opleidingen genoten om de werken in alle veiligheid én met het grootste vakmanschap uit te voeren.

Cabine 1250 kVA