Service & Onderhoud

Preventief onderhoud en 24/7 depannagedienst bij onvoorziene storingen

Elk defect aan de elektrische installatie kan de klant tijd en/of productieverlies opleveren. In het huidige systeem van just-in-time leveringen wensen de bedrijven een optimalisatie van hun installatie.

Service & onderhoud spelen hierin een essentiële rol. Regelmatig en goed uitgevoerd onderhoud verlengt de levensduur van Uw installatie  en machines en reduceert  de kans op productieverlies door ongewenste stilstand.

Op Uw vraag kunnen wij samen een voorstel tot preventief onderhoud uitwerken dat voldoet aan de specifieke eisen van Uw technische installatie.

 

Om een optimale service te garanderen beschikt DKE NV dan ook over een zeer uitgebreide stock met wisselstukken en over een degelijk wagenpark met volledig ingerichte interventiewagens.

Ook herstelling en/of vernieuwing van bepaalde onderdelen van Uw elektrische installatie kan, om optimale productiviteit te garanderen, noodzakelijk zijn. Vooral het schakelmateriaal (contactoren, vermogenschakelaars, motorbeveiligingen, …) is onderhevig aan slijtage.

Zo hebben wij een afdeling die gespecialiseerd is in het reviseren van schuiven of platines van oudere MCC-borden of schakelkasten. Een andere specialiteit is het vervangen van oude LS-borden door nieuwe. Een blik op onze realisaties zal U onmiddellijk veel meer vertellen.

Realisatie in de kijker

Voor al onze diensten staat er een team van specialisten klaar, dat over een volledig uitgeruste interventiewagen beschikt. Onze technische medewerkers hebben alle nodige opleidingen genoten om de werken in alle veiligheid én met het grootste vakmanschap uit te voeren.

Service & Onderhoud

Realisaties rond service & onderhoud