MIDDENSPANNINGSCABINES, LEVERING, INSTALLATIE en ONDERHOUD
MIDDENSPANNINGSCABINES, LEVERING, INSTALLATIE en ONDERHOUD
ALGEMENE ELECTRICITEIT en BEKABELING VAN KANTOORGEBOUWEN
PROJECTEN OP MAAT VAN DE KLANT MET DE HOOGSTE KWALITEITSNORMEN
NOODSTROOM BEVEILIGING, UPS en DIESELGENERATOREN
VERLICHTING EN BEKABELING VAN PRODUCTIEHALLEN en ANDERE INDUSTRIELE GEBOUWEN
ONTWERPEN, LEVEREN, PLAATSEN EN AANSLUITEN VAN DISTRIBUTIEBORDEN
HET BEDRIJF - Historiek

Ontstaan

De firma DKE NV zag het levenlicht in 1978. Guy De Keyser richtte de firma Electro Guy De Keyser op als een eenmansbedrijf.

Binnen de regio Kluisbergen kon Guy al heel vlug op een vaste en trouwe klantengroep rekenen voor elektriciteitswerken in de woningbouw. De éénmanszaak evolueerde tot een bloeiend bedrijf met een groep bekwame elektriciens.

Halfweg de jaren ’90 kwam zoon Hans De Keyser zijn vader in het bedrijf bijstaan. Hij was ondertussen afgestudeerd als industrieel ingenieur. Hans nam al gauw heel wat verantwoordelijkheden over. In 1997 werd Electro Guy De Keyser omgevormd tot DKE NV

De evolutie ...

Niet alleen het bedrijf De Keyser groeide maar er kwam ook een duidelijke evolutie in de projecten die werden uitgevoerd. De elektrische installaties werden steeds uitgebreider en gespecialiseerder. Er kwam steeds meer samenwerking met gekende industriebouwfirma’s, interieurarchitecten en architecten. Dit bezorgde De Keyser Elektrotechniek uiteraard een steeds groeiende groep tevreden klanten. Hierdoor werd ook duidelijk dat er nood was aan een nieuwe thuisbasis voor het bedrijf. Daar kon het gespecialiseerde werkmateriaal en het wagenpark op een professionele manier worden ondergebracht.

In 2000 verhuisde De Keyser Elektrotechniek naar zijn nieuwe thuis in Berchem – Kluisbergen. De gebouwen in de Zonnestraat werden volledig vernieuwd en er werden burelen ingericht. Door de sterke groei kwam er nood aan meer projectopvolging en technisch studiewerk.

In 2003 versterkte industrieel ingenieur Koen Hamers daarom het bedrijf. In 2004 nam Hans De Keyser het bedrijf definitief over van vader Guy. Hans vormt samen met Koen een sterk duo dat zorgt voor een frisse ondernemingswind en technisch expertise waardoor de meest complexe projecten enthousiast kunnen aangepakt worden.

Op 1 mei 2010 werd Koen Hamers medeaandeelhouder van de firma en sinds augustus 2011 beschikt de firma over een erkenning klasse 5.

Na een gezonde groei de afgelopen jaren, is Koen Hamers op 2 oktober 2015 alleen aandeelhouder geworden.

Vandaag stelt DKE 20 techniekers te werk.