MIDDENSPANNINGSCABINES, LEVERING, INSTALLATIE en ONDERHOUD
MIDDENSPANNINGSCABINES, LEVERING, INSTALLATIE en ONDERHOUD
ALGEMENE ELECTRICITEIT en BEKABELING VAN KANTOORGEBOUWEN
PROJECTEN OP MAAT VAN DE KLANT MET DE HOOGSTE KWALITEITSNORMEN
NOODSTROOM BEVEILIGING, UPS en DIESELGENERATOREN
VERLICHTING EN BEKABELING VAN PRODUCTIEHALLEN en ANDERE INDUSTRIELE GEBOUWEN
ONTWERPEN, LEVEREN, PLAATSEN EN AANSLUITEN VAN DISTRIBUTIEBORDEN
MIDDENSPANNING - Realisaties

De installatie van middenspanningsmotoren

Een team van bekwame medewerkers staat klaar om ook niet alledaagse werken op een kwalitatief hoogstaande manier uit te voeren.

.

De opdrachtgever had ons de elektrische installatie van 2 MS-motoren 355 kW, draaiend bij een spanning van 6300 Vac, toevertrouwd. Om de gebruikers en de installatie te beschermen, werd er rond de MS-kabels een stevige afschermplaat bevestigd.

Om het risico op binnendringen van water in de aansluitkast van de 6kV-motoren tot het minimum te beperken, werd er geopteerd voor warmkrimp wartels met een IP-graad van 67. Een goede signalisatie waarschuwt de operatoren voor mogelijke gevaren.

Semi-compacte cellen uitgerust met een motorbeveiligingsrelais en een MS-contactor zorgen voor een goede beveiliging en werking van de motoren.

Voor het maken van de MS-aansluitingen op de kabels, zijn onze techniekers uitgerust met gespecialiseerd gereedschap. Tevens hebben zij van de fabrikanten van de aansluitmoffen een opleiding genoten om de werken volgens de regels van de kunst uit te voeren.