Over Ons

Uw specialist in hoogspanningsinstallaties en elektrotechnische projecten voor de industrie

Over ons

DKE NV is een KMO die gespecialiseerd is in ontwerp, installatie, onderhoud, vernieuwing en herstelling van elektrotechnische installaties. Je komt bij ons in een sterk en gemotiveerd team terecht van 35 ervaren specialisten. De vlakke structuur binnen onze firma garandeert een vlotte communicatie en losse sfeer.

Zoek je een uitdagende functie die de nodige ruimte geeft om jezelf verder te ontwikkelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Historiek

De firma DKE NV zag het levenlicht in 1978 als een eenmansbedrijf. Nu 45 jaar later, heben we onze eigen fabriek en stellen we 35 techniekers te werk.

Missie

DKE NV wil op het vlak van ontwerp, plaatsing en onderhoud van elektrotechnische installaties de bevoorrechte partner zijn van de klant.

Vacatures

Indien je interesse hebt voor deze uitdagende job in een innoverend bedrijf, neem dan snel contact met ons op! Bezorg ons vandaag nog je CV.

9

Milieuvriendelijke Installaties

Met een energielandschap dat constant in verandering is, zijn duurzame groenestroominstallaties een must. Wij leveren professioneaal advies over de energie-efficiëntie van je installaties.

9

Preventief Onderhoud

Regelmatige inspecties en onderhoud zijn in veel gevallen niet alleen wettelijke vereisten, maar reduceren de kans op productieverlies door ongewenste stilstand.

9

Vernieuwende en Originele Oplossingen

Een nieuw project start altijd met een reeks informatie- en overlegrondes. Zo toetsen we de verwachtingen van de klant af: wat zijn de vereisten en wat zou hij graag gerealiseerd zien.

Transport

jaar geleden opgericht

Succesvol afgeleverde projecten

ervaren specialisten

kantoorpersoneel

“Ik heb niet gefaald. Ik heb gewoon 10.000 manieren gevonden die niet werken.”

Thomas Edison