De historiek van ons bedrijf

DKE NV, uw specialist in hoogspanningsinstallaties en elektrotechnische projecten voor de industrie

Ons verhaal

door de jaren heen

^
1978

Opgericht

De firma DKE NV zag het levenlicht in 1978. Guy De Keyser richtte de firma Electro Guy De Keyser op als een eenmansbedrijf.

Binnen de regio Kluisbergen kon Guy al heel vlug op een vaste en trouwe klantengroep rekenen voor elektriciteitswerken in de woningbouw. De éénmanszaak evolueerde tot een bloeiend bedrijf met een groep bekwame elektriciens.

Halfweg de jaren ’90 kwam zoon Hans De Keyser zijn vader in het bedrijf bijstaan. Hij was ondertussen afgestudeerd als industrieel ingenieur. Hans nam al gauw heel wat verantwoordelijkheden over. In 1997 werd Electro Guy De Keyser omgevormd tot DKE NV.

^
voor 2000

Evolutie

Niet alleen het bedrijf De Keyser groeide maar er kwam ook een duidelijke evolutie in de projecten die werden uitgevoerd. De elektrische installaties werden steeds uitgebreider en gespecialiseerder. Er kwam steeds meer samenwerking met gekende industriebouwfirma’s, interieurarchitecten en architecten. Dit bezorgde De Keyser Elektrotechniek uiteraard een steeds groeiende groep tevreden klanten. Hierdoor werd ook duidelijk dat er nood was aan een nieuwe thuisbasis voor het bedrijf. Daar kon het gespecialiseerde werkmateriaal en het wagenpark op een professionele manier worden ondergebracht.

In 1997 verhuisde De Keyser Elektrotechniek naar Berchem – Kluisbergen. De gebouwen in de Zonnestraat werden volledig vernieuwd en er werden burelen ingericht. Door de sterke groei kwam er nood aan meer projectopvolging en technisch studiewerk.

^
na 2000

Expansie

In 2003 versterkte industrieel ingenieur Koen Hamers het bedrijf. In 2004 nam Hans De Keyser het bedrijf definitief over van vader Guy. Hans vormt samen met Koen een sterk duo dat zorgt voor een frisse ondernemingswind en technisch expertise waardoor de meest complexe projecten enthousiast kunnen aangepakt worden.

Op 1 mei 2010 werd Koen Hamers medeaandeelhouder van de firma en sinds augustus 2011 beschikt de firma over een erkenning in klasse 5.

 

^
2010 - 2015

Management Buyout

In de periode van 2010 tot 2015 werd de management buyout van 100% van de aandelen gerealiseerd door Koen Hamers en sindsdien kende het bedrijf een gezonde groei.

^
2018

VCA Certificaat

Op 1 oktober 2018 behaalde DKE NV het VCA (VGM Checklist Aannemers) certificaat wat aantoont dat ons bedrijf veilig en gezond werken als prioriteit beschouwt, zich profileert als een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer, zorgt voor het welzijn van uw medewerkers, zich onderscheidt van anderen door te laten zien hoe het moet en vakmensen aantrekt door vakmanschap te tonen.

^
2022

Naamswijziging

De naam De Keyser Elektrotechniek NV werd omgevormd tot DKE NV. Tevens werd Raymi Pauwels medeaandeelhouder. Onder leiding van het sterke duo Koen en Raymi werd er verder ingezet op kwaliteit en professionele leiderschap.

^
2023 - 2024

Toekomstgericht

Verhuis naar de nieuwbouw in Avelgemstraat.
Dankzij de geavanceerde en innovatieve faciliteiten van het nieuwe gebouw kan DKE NV haar professionele dienstverlening verder optimaliseren.